Google

Sådan laver du en ny startside FireFox, Chorme og Internet explorer

På denne side finder du en guide til hvordan du lettest gør nyhederne.org til din startside. Det er ganske simplet, men skulle du alligevel være i tvivl finder du her et par guides til hvordan du vælger en ny startside i FireFox, Chrome og Internet Explore.

 


 

Sådan vælger du en ny startside i FireFox

I Firefox skal du først gå til forsiden af nyhederne.org. Herefter trækker du ganske enkelt globusen hen på "Home" ikonet. FireFox kommer nu op og spørg: "Skal dette dokument være din nye starside?" >> klik ja og Nyhederne.org vil nu være din nye startside i FireFox.

Ny startside i FireFox
Sådan vælger du en ny startside i Google Chrome

Gå først til forsiden af nyhederne.org og luk eventuelle andre faner der er åbne i browseren. Klik nu på ikonet med stregerne >> herefter på indstillinger og til sidst på "Angiv sider". Google Chorme viser nu en ny boks og her klikker du på "Brug aktuelle sider". Nyhederne.org vil nu være din nye startside i Google Chrome.

Ny startside i Google Chrome
Sådan vælger du en ny startside i Internet Explorer

Går først til forsiden af nyhederne.org og luk eventuelle andre faneblade der er åbne i browseren. Højreklik her efter på "Home" ikonet >> efterfølgende klikker du på "Tilføj eller skift startside" >> vælg nu "Brug denne webside som min eneste startside" og klik til sidst på Ja.  Nyhederne.org vil nu være din nye startside i Internet Explorer.

Ny startside i Internet Explorer

 Kontakt nyhederne.org

Har du spørgsmål eller ideer nyhederne.org er du velkomme til at skrive til nyhederne.org. Har du en hjemmeside må du også meget gerne linke til nyhederne.org. Det kan gøres ved at indsætte følgende HTML kode på din hjemmeside:

Nyhederne.org


Tak fordi du kiggede forbi Nyhederne.org